Ponta consideră că toate aceste manevre au un unic scop: deturnarea atenției publice de la catastrofele și deranpajele girate de șeful PSD, Liviu Dragnea.

Sexagenarul îndrăgostit!

”Acum trebuie sa ne intoarcem la viata si problemele adevarate ale oamenilor! Pentru ca incompetenta si minciunile din actul de guvernare nu pot sa fie acoperite indiferent cata propaganda faci la televizor, cate Congrese staliniste organizezi si cate povesti sordide cu sexagenari indragostiti de adolescente raspendesti in presa!

Miliarde de euro pierdute și creșteri catastrofale

Problema economica din ce in ce mai acuta este dublata de cresterile catastrofale de cheltuieli bugetare ( in 2017 minus 5 miliarde euro – in 2018 deja mai rau) , de miliardele de euro pierdute pierdute prin importurile suplimentare ( in 2017 13 miliarde de euro diferenta- in 2018 deja mai rau) , anihilarea investitiilor publice , absorbtie de fonduri europene sub 5% dupa 4 ani din noul exercitiu financiar , dezastrul din sanatate , haosul din sanatate …..ah – si cum ne tot organizam sa sarbatorim Centenarul pana trece anul 2018 de tot!

Guvernul Vâlcov-Shhaideh

Chiar si cei mai mari adversari recunosc faptul ca Guvernele PSD “Nastase” si “Ponta” au gestionat bine tara din punct de vedere economic si social / chiar cei mai infocati sustinatori ai PSD recunosc ( mai timizi dar convinsi) ca Guvernele Dragnea 1 ( Grindeanu), Dragnea 2 ( Tudose) si Dragnea 3 ( Dancila) au mers din rau in mai rau inlocuind competenta si eficienta cu o obedienta absurda fata de Presedintele PSD si fata de oamenij sai care conduc de fapt Guvernul ( Darius Valcov si Sevil Shaideh)!

Planul Pro România

Dincolo de critica la adresa lui Dragnea si a Grupului lui Infractionala de la Teleorman , in perioada imediat urmatoare, # Pro România va incepe sa construiasca si sa prezinte public proiecte de politici guvernamentale! Coordonatori vor fi membrii Echipei #ProRomania care prin activitatea lor anterioara ca ministri sau secretari de stat in “Guvernul Ponta” au experienta si capacitatea de a face acest lucru – alaturi de oameni din afara politicii care doresc sa se implice!”, scrie Victor Ponta.

Tag-uri:
Ponta, batjocoreste, cuplul Dragnea, cuplul, Dragnea, Irina Tanase, o poveste sordida, sexagenar indragostit, dedesubturile, amorului


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-277.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-277-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Ponta consideră că toate aceste manevre au un unic scop: deturnarea atenției publice de la catastrofele și deranpajele girate de șeful PSD, Liviu Dragnea. Sexagenarul îndrăgostit! ”Acum trebuie sa ne intoarcem la viata si problemele adevarate ale oamenilor! Pentru ca incompetenta si minciunile din actul de guvernare nu pot sa fie...

Preluat de la EVZ