Prim-ministrul Viktor Orbán afirmă că miliardarul american de origine maghiară George Soros ar fi implicat în moartea jurnalistului Jan Kuciak, care a fost găsit fără viață alături de logodnica sa, pe 27 februarie, în apartamentul său din Bratislava.

Decesul său survenind după ce a publicarea unui articol în care făcea legătura dintre politicienii de top din țara sa și mafia italiană ‘Ndrangheta.

”Văd urma lui George Soros și a organizațiilor sale în evenimentele din Slovacia. Nu mă îndoiesc niciun minut că rețeaua sa face orice ca să răstoarne guverne care se opun migrației”, a declarat Viktor Orbán.

Declarațiile premierului de la Budapesta vin în contextul în care câteva zeci de mii de persoane au manifestat vineri în toată Slovacia, în semn de protest faţă de corupţie şi au cerut demisiile premierului Robert Fico şi ministrului său de Interne care, astăzi, şi-a anunţat demisia din funţia guvernamentală.

Tag-uri:
Viktor Orbán, Soros, acuză, moartea jurnalistului, Slovacia


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-257.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-257-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Prim-ministrul Viktor Orbán afirmă că miliardarul american de origine maghiară George Soros ar fi implicat în moartea jurnalistului Jan Kuciak, care a fost găsit fără viață alături de logodnica sa, pe 27 februarie, în apartamentul său din Bratislava. Decesul său survenind după ce a publicarea unui articol în care făcea...

Preluat de la EVZ