WhatsApp ajustează durata de timp în care poți retrage mesajele trimise din greșeală, scrie go4it.ro.

WhatsApp a adăugat în urmă cu ceva timp opțiunea pentru ștergerea și revocarea mesajelor trimise, cu anumite restricții.

Concret, pentru a revoca un mesaj trimis din greșeală procedăm ca atunci când dorim să ștergem un mesaj din propriul fir de discuție, numai că în loc de opțiunea „delete” bifăm „delete for everyone”. Condiția de bază era încadrarea într-o fereastră de timp limitată la 7 minute, apoi mesajele trimise deveneau permanente. Însă efortul poate fi în zadar, dacă persoana conectată la celălalt capăt a citit mesajul de îndată ce a fost recepționat.

Astfel, Facebook a decis să mărească durata de timp în care putem rechema mesajele trimise pe WhatsApp, iar perioada de grație a fost extinsă de la 7 minute la 68 minute și 16 secunde.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/whatsapp-face-schimbari-decizia-luata-de-facebook-privind-mesajele-47363.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/whatsapp-face-schimbari-decizia-luata-de-facebook-privind-mesajele-47363-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv