Petrecerea, care a avut loc duminică, a început foarte devreme, iar dansatorii, plătiți fiecare cu 100 de lire, au făcut spectacol doar până la ora 18. Totuși, după ore întregi de dansuri udate cu alcool, petrecerea a continuat până spre ora 22.

Sfârșitul evenimentului care celebra ziua de 8 martie a fost unul mai puțin plăcut, după ce, în jurul orei locale 22.25, 12 femei bete s-au luat la bătaie în parcare, fiind nevoie de intervenția poliției pentru a le despărți.

În afară de acest eveniment nefericit, petrecerea încinsă pare să fi fost un total succes, având în vedere imaginile surprinse din mijlocul evenimentului. Femeile prezente la spectacol îl încurajează pe Glen Watson, îmbrăcat ca un meșter bun la toate, să dea tot ce are mai bun, iar câteva doamne mai norocoase au avut norocul să îl poată privi și simți de aproape.

Glen Watson (FOTO) a fost atracția principală a serii. Sursa: The Sun

Întregul clip video este disponibil AICI.

Tag-uri:
martie, petrecere, ziua mamei, ziua femeii, striper, petrcere striperi


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-357.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-357-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Petrecerea, care a avut loc duminică, a început foarte devreme, iar dansatorii, plătiți fiecare cu 100 de lire, au făcut spectacol doar până la ora 18. Totuși, după ore întregi de dansuri udate cu alcool, petrecerea a continuat până spre ora 22. Sfârșitul evenimentului care celebra ziua de 8 martie...

Preluat de la EVZ