Legenda de la Hollywood, renumită pentru filme precum Smokey și Bandit sau Deliverance, arăta ca o umbră a ceea ce a fost odată, adică dorința oricărei femei.

Îmbrăcat într-un palton negru și lung, steaua de cinema a fost văzută mergând pe jos pe trotuarul din New York, cu ajutorul unui baston negru.

Burt este în Big Apple (New York) pentru a-și promova noul film, „The Last Movie Star”.

Vorbind cu o publicație din marele oraș, actorul a declarat că în ultima vreme a devenit foarte lent și că locuiește în Florida cu un prieten de-al său.

„Și nu spun că în aceste zile nu pot face tot ce am făcut – să spunem că pot să fac totul … doar mai încet”.

El a adăugat: „Nu este ca și când aș sta acasă urmărind vechile mele filme. Nici măcar nu le am”.

Legenda filmului a continuat: „Nu am ego. Dacă aș fi avut, undeva aș fi primit o lovitură în fund. Adevărul este că nu e ușor pentru noi, vedetele de cinema”, scrie The Sun.

Tag-uri:
dorinta, femei, star, cinema, burt reynolds, batranete


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-358.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-358-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Legenda de la Hollywood, renumită pentru filme precum Smokey și Bandit sau Deliverance, arăta ca o umbră a ceea ce a fost odată, adică dorința oricărei femei. Îmbrăcat într-un palton negru și lung, steaua de cinema a fost văzută mergând pe jos pe trotuarul din New York, cu ajutorul unui...

Preluat de la EVZ