Patru persoane au fost transportate la spital, miercuri, în urma unui accident rutier care a avut loc pe o stradă din municipiul Satu Mare în care au fost implicate trei autobuze, cauza fiind nerespectarea distanței în mers.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Alina Ținca, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că șoferii celor trei autobuze au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

”Patru persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier care a avut loc pe o stradă din municipiul Satu Mare. Din primele informații rezultă că, pe fondul nerespectării distanței în mers, un autobuz condus de un bărbat de 50 de ani a intrat în coliziune cu un alt autobuz iar acesta a fost proiectat în al treilea autobuz. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a spus Ținca.

Potrivit acesteia, în urma investigațiilor medicale, în cazul a două persoane din cele patru, pasagere în autobuze, s-a constatat că una avea un dinte spart, iar alta o fractură de umăr. Celelalte nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cele trei autobuze aparțineau unei firme care transportă angajații unei societăți comerciale.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/accident-trei-microbuze-s-au-ciocnit-patru-persoane-la-spital-47406.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/accident-trei-microbuze-s-au-ciocnit-patru-persoane-la-spital-47406-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv