Biroul Permanent Național al PSD ales în Congresul din 10 martie s-a întâlnit luni dimineață, întro ședință informală la sediul central al partidului. De față cu presa, Dragnea i-a avertizat pe cei 16 vicepreședinți și pe președintele executiv să nu încerce să-și facă „imagine în dauna partidului”, un reproș adus în ultimul an liderilor care au criticat partidul și propria guvernare.

„Vă sugerez să comunicaţi mult mai aplicat şi atunci când comunicaţi să spuneţi lucruri şi să nu mai avem situaţii în partid când colegi din conducere considerau că poziţiile pe care le-au ocupat în urma unor alegeri, a unor numiri, au însemnat de fapt nişte oportunităţi pentru proiecte personale de imagine în dauna partidului”, a zis Dragnea la începutul ședinței de socializare, după care presa a fost poftită afară din sală.

M-am săturat!

În spatele ușilor închise, liderul PSD le-a cerut vicepreședinților partidului să vorbească pe „aceeași voce” în emisiunile televizate pentru că așa a câștigat formațiunea, în anul 2016, alegerile locale și parlamentare care au propulsat-o la cârma Guvernului. „Eu nu vreau să controlez și nici nu controlez, în schimb s-a discutat ceva foarte clar și azi la BPN: «Fraților, terminați cu zumzăiala la televizor, ne-am săturat, vă alegem, discutați, când ieșiți la televizor să fie aceeași voce, că așa am câștigat în 2016»”, a relatat Dragnea, luni seară, la România TV. „Cum am fost până acum nu se mai poate, mă să- turasem, «Ministrul X a spus ceva, cum comentați?». Asta nu e coerența unui act de guvernare”, a mai spus Dragnea.

Înjurături

Liderul PSD le-a mai interzis vicepreședinților să intre într-o spirală a „înjurăturilor” și le-a cerut, în schimb, să le spună alegătorilor ce măsuri bune ia Guvernul în fiecare săptămână. „Le-am spus că vreau ca ei să comunice cât mai mult, numai că trebuie să comunice structurat şi să comunice despre ceea ce aşteaptă oamenii de la noi, pentru că românii nu sunt interesaţi de care e mai vocal decât celălalt, care înjură mai mult decât celălalt, ci să afle de la noi ceea ce am făcut şi ceea ce avem de gând să facem”, a explicat Dragnea, după întâlnire.

Război

În debutul ședinței, Dragnea a spus că PSD are de purtat un război comunicațional. „Trebuie să înţelegeţi că nu este o bătălie foarte simplă, este o bătălie între comunicarea corectă pe care vrem şi trebuie să o facem noi şi barajul de comunicare care va fi ridicat mereu de către adversarii noştri”, le-a spus el vicepreședinților PSD.

Capcana liberală

Liviu Dragnea a spus că liberalii încearcă să atragă PSD în capcana unui „război de gherilă” pe micile ecrane. Dragnea s-a referit la îndemnul liderului PNL Ludovic Orban, de la sfârșitul săptă- mânii trecute, ca organizațiile județene ale partidului să „dea cu parul” în social-democrați. „Nu întoarcem niciun obraz, nici măcar primul nu-l întoarcem, dar asta nu înseamnă că noi ne lăsăm păcăliţi sau ne lăsăm antrenaţi în războiul ăsta de gherilă şi hărţuirea asta permanentă de la PNL”, a zis Dragnea.

Tag-uri:
dragnea, bnp, psd


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-336.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-336-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Biroul Permanent Național al PSD ales în Congresul din 10 martie s-a întâlnit luni dimineață, întro ședință informală la sediul central al partidului. De față cu presa, Dragnea i-a avertizat pe cei 16 vicepreședinți și pe președintele executiv să nu încerce să-și facă „imagine în dauna partidului”, un reproș...

Preluat de la EVZ