Incendiul izbucnit marți seara la blocul energetic 7 al Termocentralei Turceni a fost lichidat de pompieri după o intervenție care a durat aproximativ șapte ore, fără ca cineva să fie rănit. Poliția a deschis o anchetă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, Florin Chisim, a declarat că intervenția a fost dificilă, din cauza degajărilor mari de fum.

25 de pompieri au intervenit pentru lichidarea incendiului.

“Incendiul a fost lichidat miercuri, în jurul orei 04.00. Cauza probabilă și pagubele sunt în curs de stabilire. Incendiul se manifesta la blocul 7 al Termocentralei, la cota 15. Intervenția a fost una foarte dificillă din cauza degajărilor mari de fum. Nu au fost victime”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/incendiul-de-la-termocentrala-turceni-cea-mai-mare-din-romania-stins-dupa-sapte-ore-47388.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/incendiul-de-la-termocentrala-turceni-cea-mai-mare-din-romania-stins-dupa-sapte-ore-47388-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv