Despre candidații la președinția FRF a discutat și a punctat câteva lucruri jurnalistul Dorin Chioțea care, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa personală de Facebook, le-a adus acestora câteva caracterizări.

„Circul din jurul alegerilor pentru șefia FRF devine delicios de românesc. Lupta e dură, amară, amuzantă, fleșcăită de resemnarea care abundă deja printre fani. Electorii sunt năuciți și se gândesc mai mult la viitoarele avantaje personale. Avem mai multe feluri de personaje:

1. Președintele în funcție, Răzvan Burleanu. O dezamăgire cruntă, genul de gură-multă-care-nu-spune-nimic. Din tânărul anti-sistem a devenit tânărul cinic și lacom care a inventat un nou sistem perfecționându-l pe cel vechi. Realizările sale în patru ani de mandat sunt zero, profiturile personale maxime. Remarcabil modul cum și-a construit o camarilă, cum a dus pe înalte culmi de progres și civilizație mita morală, cum rezistă prin el însuși după ce a cam fost abandonat de forțele care l-au propulsat (dezamăgite și ele).

2. Candidatul-perfect, Ionuț Lupescu. Fie că le place unora sau nu, imaginea sa e complet șifonată în ultimele zile de echipa de investigații a lui Burleanu. Că dovezile sunt crunte și reale o arată lipsa de reacție a fostului mare jucător. E anesteziat, îl apără alții prin ziare. Când ai asemenea tinichele de coadă nu te bagi într-o bătălie cu cuțitul în dinți în care principala ta armă ar fi trebuit să fie CREDIBILITATEA. Fără să definească o echipă ori vreun program minim coerent, probabil că dl Kaiser se bazează pe ceea ce s-a bazat actualul boss în 2014.

3. Candidatul-profesionist, Marcel Puscas. Nu poate fi agățat cu nimic, a produs cele mai bune și realiste programe atât acum, cât și în 2014 (însă cu un layout ieftin, că n-are investitori strategici în spate). Puțini cred că va câștiga, îl văd un fel de David în luptă cu niște Goliați umflați cu pompa. Singura armă a lui Pușcaș e inteligența, dar cine naiba vrea unul d-ăsta? Marele lui defect e onestitatea. Cine să dorească un șef care să dea în gât aproape inconștient nenorocirile acestui sport? Agențiile de pariuri i-au aruncat o cotă de 1:40. O să investesc o sumă decentă. Nu sărăcesc dacă nu iese, dar mă aranjez pe vreun an dacă va câștiga.

4. Candidatul-excentric, Sorin Răducanu. Încă tânăr, nu s-ar vota nici el pe el la alegeri. Bălăcărește pe toată lumea, precum un suporter pasionat și pasional. N-are strategie, nici program, adversarii din cursa electorală îl privesc cu simpatie condescendentă. Mi-e clar că din 4 în 4 ani dl Sorin va apărea prin ziare și pe la tv de dragul luptei cu balaurul cu șapte capete. Chiar dacă nu e Făt Frumos, îi place între zmei.

5. Candidatul-incoerent, Victoraș Iacob. Fotbalist bun, orator execrabil, genul de băiat care rupe pixul la o dictare și își mușcă limba după două-trei fraze. Vag simpatic și cvasi absent din peisaj. Nu i-ar strica un curs de recalificare, pentru că managementul și marketingul nu-s pentru oricine”, a fost mesajul jurnalistului Dorin Chioțea, pe Facebook.

Tag-uri:
alegeri frf, presedintie frf, candidati presedintie frf, dorin chiotea, facebook, mesaj facebook


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-353.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-353-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Despre candidații la președinția FRF a discutat și a punctat câteva lucruri jurnalistul Dorin Chioțea care, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa personală de Facebook, le-a adus acestora câteva caracterizări. „Circul din jurul alegerilor pentru șefia FRF devine delicios de românesc. Lupta e dură, amară, amuzantă, fleșcăită de...

Preluat de la EVZ