În afară de soție, celebra „Mihaela, dragostea mea!“, și de copii, Mircea Geoană mai are o dragoste: un câine de vânătoare, din rasa Cocker Spaniel.

Recent, fostul lider PSD a fost surprins într-o ipostază savuroasă. Deși mai erau doar câteva minute până la miezul nopții, Geoană se relaxa pe străzile din Capitală alături de câinele său, într-o scurtă plimbare. Potrivit informațiilor publicate de Cancan, Mircea Geoană a demonstrat că are foarte mare grijă de animalul său de companie și că este dispus să facă orice sacrificiu pentru el.

Sursă foto: cancan.ro

Are o singură iubire…pe Mihaela!

Politicianul se iubește de foarte mulți ani cu Mihaela, pe care o respectă și o iubește foarte tare. „Noi nu am avut momente dificile în căsnicie. Am avut norocul să avem o viaţă frumoasă. Ne-am căsătorit foarte tineri, am devenit foarte buni prieteni şi am făcut totul împreună. Facem echipă în tot. De altfel, toate deciziile care se iau în familia noastră se iau în patru. Ne strângem toţi patru, adică noi doi şi copiii şi fiecare vine cu propriul punct de vedere şi dezbatem”, a povestit Mihaela Geoană, potrivit Cancan.

Tag-uri:
mircea geoana, plimbare catel, mircea geoana catel, familie mircea geoana


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/geoana-caine.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/geoana-caine-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
În afară de soție, celebra „Mihaela, dragostea mea!“, și de copii, Mircea Geoană mai are o dragoste: un câine de vânătoare, din rasa Cocker Spaniel. Recent, fostul lider PSD a fost surprins într-o ipostază savuroasă. Deși mai erau doar câteva minute până la miezul nopții, Geoană se relaxa pe străzile...

Preluat de la EVZ