Recent, diva a publicat pe Instagram o imagine, în care apare goală. Nu este din față, ceea ce-i pune pe bărbați pe jar imediat. Drept dovadă Lili a primit foarte multe aprecieri.

Comentariile nu au întârziat și au fost care mai de care… Și Mihaela Rădulescu s-a regăsit printre cei care au apreciat fotografia lui Sandu.

După „Ferma Vedetelor” şi „Uite cine dansează”, emisiuni în care fanii au văzut-o pe Lili Sandu, vedeta a semnat un nou contract la Pro Tv. Focoasa şatenă este reporter și în sezonul șapte “Vocea României”! Lili transmite din camera magenta informații la cald despre concurenți.

Lili Sandu a bătut din nou palma cu Pro Tv, ce-i drept pentru scurt timp. Vedeta va apărea pe sticlă până la finele anului, în cele cinci ediţii live de la „Vocea României”.

Lili şi-a luat foarte în serios rolul de reporter şi şi-a învăţat temeinic scriptul. Deşi a avut ceva emoţii, ea a transmis din camera magenta și a stat în permanență alături de concurenţi, aşa cuma făcut-o şi anul trecut.

Viața amoroasă

Între Lili Sandu și Bogdan Stelea a fost dragoste mare în urmă cu mulți ani, iar fotul portar al „Generației de Aur” era la un pas să o ceară de nevastă, de pe Arcul de Triumf, doar că Primăria nu l-a lăsat.

Chiar ea avea să povestească episodul. „Dacă Stelea ar fi avut aprobare de la Primărie să mă ceară de nevastă pe Arcul de Triumf, ar fi fost un moment al naibii de romantic și un gest pe care l-am apreciat foarte mult. Eu mă bucur pentru el că și-a găsit jumătatea acum. Am iubit doi bărbați foarte mult, iar Bogdan este unul dintre ei. Între noi nu a existat niciodată violență, nici fizică, nici verbală”, a povestit Lili Sandu, citată de Cancan.ro.

Tag-uri:
lili, lili sandu, folografie, goala, internet, mihaela radulescu, reactie


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/lili-2_1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/lili-2_1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Recent, diva a publicat pe Instagram o imagine, în care apare goală. Nu este din față, ceea ce-i pune pe bărbați pe jar imediat. Drept dovadă Lili a primit foarte multe aprecieri. Comentariile nu au întârziat și au fost care mai de care… Și Mihaela Rădulescu s-a regăsit printre...

Preluat de la EVZ