Dacă te uiți în top 10 box office – filme cu cele mai mari încasări din toate timpurile, mai găsești doar un singur film inspirat dintrun fapt real, restul sunt toate fantezii pure. E vorba de „Titanic”, care este încă pe locul 2, și care a adunat din 1997 încoace 2,18 miliarde de dolari. Pe locul 1 figurează, însă, „Avatarul” scris și regizat de James Cameron, lansat în 2009, și care a adunat peste 2,78 de miliarde de dolari.

Super eroi, pe bandă rulantă

În rest, în topul celor mai mari încasări sunt doar filme științifico-fantastice, lansate în ultimii 10 ani! Iar altele, și mai proaspete, vin tare din urmă. Vă dăm doar un exemplu: la doar patru săptămâni de la lansare, „Pantera neagră” („Black Panther”, din seria „Avengers”), cel mai nou lungmetraj fantastic din universul Marvel, a ajuns pe locul 22 la încasări, după ce a strâns din vizionările în cinematografe peste 1,07 miliarde de dolari!

Anul acesta, Marvel și aliatul său 20th Century Fox vor lansa încă 5 filme. Le prezentăm în ordine:

Din 4 mai vom vedea „Răzbunătorii: Războiul Infinitului” /„Avengers: Infinity War”, prilej să revedem pe marele ecran, de data asta laolaltă, pe Omul de Oțel, Căpitanul America, zeii Thor și Loki, Pantera Neagră, Winter Soldier (personaj interpretat de românul Sebastian Stan), Star-Lord și iubita lui, Gamora, Omul Furnică, Groot, , Hulk și Văduva neagră, amuzantul raton Rocket, dar și pe Spider Man (Omul păianjen).

– Din 16 mai ne reîntâlnim cu „Deadpool”. Pe siteul oficial, acest al doilea film este descris, în glumă, ca fiind povestea „călătoriei lui Deadpool pentru a-și împlini visul de a deveni cel mai sexy barman al lui Mayberry”.

Tag-uri:
filme 2018, filme online, filme, avengers 2018


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/unnamed-30.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/unnamed-30-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Dacă te uiți în top 10 box office – filme cu cele mai mari încasări din toate timpurile, mai găsești doar un singur film inspirat dintrun fapt real, restul sunt toate fantezii pure. E vorba de „Titanic”, care este încă pe locul 2, și care a adunat din 1997...

Preluat de la EVZ