„În urma tuturor negocierilor, secretarul de stat de la Justiție a revenit să fie pus din partea PSD. Cel puțin de două sau de două trei ori domnul Victor Ponta a venit înnebunit în biroul lui Mircea Geoană să o susținem pe doamna Alina Bica secretar de stat. El negociase tot cu domnul Maior să o susțină pe doamna Bica. I-a zis să facă numirea respectivă. Era o numire politică. Ponta nu era coerent, era un copil. Acum spunea una, mâine alta,” a spus Marian Vanghelie într-un interviu pentru Antena 3.

Totodată, fostul edil de la Sectorul 5 că Ponta ar fi vrut să fie ministrul Justiție. „Domnul Ponta s-a dus la domnul Traian Băsescu acasă, iar domnul președinte Traian Băsescu poate să o confirme: s-a dus Ponta la el acasă ca să-l roage să-l pună ministrul Justiției. Văzând că nu poate să ajungă ministrul Justiției, făcând toate nenorocirile posibile, a venit cu varianta s-o punem pe doamna Bica secretar de stat din partea PSD-ului. Atunci nu era clar dacă domnul Predoiu va fi numit din partea societății civile.

Eu știu că atunci Victor Ponta s-a dus singur acasă la Traian Băsescu. El avea temele făcute, a știut cum și cât să-l vândă în campania electorală pe Mircea Geoană. Dacă ar vrea cineva să-i ia telefonul și să scoată discuțiile care au fost în acea seară am rămâne mirați,” a mai spus Marian Vanghelie.

Tag-uri:
vanghelie, ponta, declaratii, basescu, vizita, ministerul justitiei


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-412.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-412-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„În urma tuturor negocierilor, secretarul de stat de la Justiție a revenit să fie pus din partea PSD. Cel puțin de două sau de două trei ori domnul Victor Ponta a venit înnebunit în biroul lui Mircea Geoană să o susținem pe doamna Alina Bica secretar de stat. El...

Preluat de la EVZ