O minoră, în vârstă de 16 ani, este agresată de alte două fete, într-o stație de autobuz din Tulcea. Scandalul a fost înregistrat de o altă tânără și postat pe Facebook de un adolescent, care a fost și el martor la bătaie.

În imagini se observă cum o tânără intră în conflict verbal cu alta, în timp ce altă fată, care se presupune că ar fi colegă cu victima, apare în cadru și o trage de păr, trântind-o la pământ.

Cele două agresoare o lovesc cu palmele și picioarele pe victimă, apoi se retrag de la locul faptei.

Polițiștii s-au sesizat, după apariția imaginilor pe rețeaua de socializare și a fost demarată o anchetă în acest sens. Incidentul s-ar fi petrecut joi, 15 martie, într-o stație de autobuz din municipiul Tulcea.

Tag-uri:
adolescente, bataie, tulcea, statie, agresoare, minore, video


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-595.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-595-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
O minoră, în vârstă de 16 ani, este agresată de alte două fete, într-o stație de autobuz din Tulcea. Scandalul a fost înregistrat de o altă tânără și postat pe Facebook de un adolescent, care a fost și el martor la bătaie. În imagini se observă cum o tânără intră...

Preluat de la EVZ