Semnele identificate de Dr. Barry DiGregorio sunt prezente în pozele surprinse de dispozitivul Curiosity, aparținând NASA, potrivit Daily Star.

Expertul consideră că imaginile arată fosile ale unor „creaturi cu corp moale” care ar fi trăit într-un lac preistoric dintr-un crater de pe Planeta Roșie.

Cercetătorul de la Universitatea din Buckingham acuză agenția spațială că ar ascunde dovezi, pentru a putea primi mai multe fonduri de finanțare pentru misiunea plănuită către Marte, în următorii 15 ani. DiGregorio își va prezenta raportul mai târziu în acest an, acuzând totodată NASA că „a mințit poporul”.

Imaginile citate de expert prezintă mai multe formațiuni pe care NASA le-a calificat drept cristale, rămânând, totodată, deschisă la „posibilități multiple”. În același timp, expertul consideră că este vorba de fosile ale unor specii marine.

Tag-uri:
NASA, extraterestri, dovezi, marte, viata marte, misiune marte, poze extraterestri


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-693.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-693-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Semnele identificate de Dr. Barry DiGregorio sunt prezente în pozele surprinse de dispozitivul Curiosity, aparținând NASA, potrivit Daily Star. Expertul consideră că imaginile arată fosile ale unor „creaturi cu corp moale” care ar fi trăit într-un lac preistoric dintr-un crater de pe Planeta Roșie. Cercetătorul de la Universitatea din Buckingham acuză...

Preluat de la EVZ