Marian Vanghelie, fostul primar din Sectorul 5, a mărturisit pentru Antena 3 că a fost bătut de poliție în tinerețe și viața dură îl face să nu îi fie teamă de închisoare.

”Jucam barbut. Două ore am luat bătaie. Dar n-am turnat. Dacă ar fi, acum ar trebui să facă pușcărie Oprea, Coldea, Maior, Kovesi. Dacă mă întrebați de ce a fost la Ploiești, să vă zic ceva. Ponta e o mizerie pentru mine. Dar dosarele care i-au făcut, noi nu trebuie să ne băgăm la pușcărie doar pentru că nu ne place unul de altul.

Sunt într-o discuție, lucrăm pentru o platformă de stânga. Nici Dragnea nu face ce trebuie. UDMR a depus un proiect de lege privind răspunderea magistraților și se plimbă de șase luni. Și din pușcărie pot spune lucruri, și de acolo pot să muncesc” a povestit Marian Vanghelie.

Tag-uri:
vanghelie, primar, partid vanghelie


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-695.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-695-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Marian Vanghelie, fostul primar din Sectorul 5, a mărturisit pentru Antena 3 că a fost bătut de poliție în tinerețe și viața dură îl face să nu îi fie teamă de închisoare. ”Jucam barbut. Două ore am luat bătaie. Dar n-am turnat. Dacă ar fi, acum ar trebui să facă...

Preluat de la EVZ