Președintele american Donald Trump a sugerat, duminică, faptul că investigația condusă de către Robert Mueller privind ingerințele Rusiei în campania electorală americană este părtinitoare și că foștii directori ai FBI Andrew McCabe și James Comey au mințit, relatează site-ul televiziunii CNN.

De ce echipa lui Mueller conține 13 democrați îndârjiți, câțiva mari suporteri ai necinstitei Hillary, și niciun republican? Un alt democrat s-a alăturat recent… consideră cineva că acest lucru este corect? În plus, până acum nu s-a dovedit nicio conspirație!“, a transmis Trump prin intermediul contului de Twitter.

Președintele american a pus la îndoială faptul că Andrew McCabe, fost director adjunct al FBI, are notițe privind interacțiunile lor. CNN a anunțat sâmbătă că echipa lui Robert Mueller analizează astfel de documente.

Am petrecut foarte puțin timp cu Andrew McCabe și nu a luat niciodată notițe când a discutat cu mine. Nu cred că a făcut astfel de însemnări, poate doar pentru a-și urmări interesele și probabil la o dată ulterioară. La fel l-a mințit și pe James Comey. Putem să le denumim notițe false?“, a mai spus Donald Trump.

Liderul de la Casa Albă susține că fostul director al FBI James Comey, demis în mai 2017, “a mințit sub jurământ” în momentul în care a fost întrebat de către un senator dacă a fost vreodată o sursă anonimă sau cunoaște pe cineva care a fost o sursă anonimă.

Biroul Federal pentru Investigații (FBI), Senatul SUA și Camera Reprezentanților anchetează cazul ingerințelor Rusiei în campania electorală și presupuse contacte între apropiați ai președintelui Donald Trump și oficiali ruși, iar procurorul special Robert Mueller coordonează investigațiile. Cel puțin trei membri ai fostei echipe de campanie electorală a președintelui Donald Trump – Paul Manafort, Rick Gates, George Papadopolous – sunt inculpați în investigația din SUA privind ingerințele Rusiei.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/donald-trump-continua-acuzatiile-la-adresa-lui-robert-mueller-andrew-mccabe-si-james-comey-47490.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/donald-trump-continua-acuzatiile-la-adresa-lui-robert-mueller-andrew-mccabe-si-james-comey-47490-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv