Bărbatul care a violat două fetițe în vârstă de zece ani are de ispășit o pedeapsă de 13,2 ani de închisoare.

Totul a ieşit la iveală când una dintre copile, care locuieşte cu familia într-un bloc din zona CET, le-a povestit părinţilor cum, aproape un an de zile, a fost violată de un vecin de bloc, Ion Iulian Stoian, în vârstă de 25 de ani. Fata le-a explicat părinţilor cum vecinul lor o obligau să întreţină relaţii sexuale normale şi orale, sub ameninţarea că o va face de ruşine faţă de alţi copii, dacă va spune ceva. Ulterior, anchetatorii au stabilit că acesta a mai agresat sexual şi o altă fetiţă, tot de 10 ani.

Bărbatul, care se afla în stare de recidivă post-condamnatorie şi care tocmai se pregătea de nuntă, a fost săltat de poliţişti şi băgat „la răcoare”. Acum, după ce şi-a aflat prima sentinţă, bărbatul a formulat apel, în speranţa de a-i îndupleca pe judecătorii instanţei superioare, Curtea de Apel, să-i mai reducă din pedeapsă.

Că a reuşit să-i înduplece sau nu, rămâne de văzut. Cert este că, dacă judecătorii Curţii nu-l vor achita în apel, ceea ce este greu de crezut, în viitorul apropiat Stoian nu va mai „pupa” nimic în libertate, poate doar în celulă, scrie Replicaonline.

Tag-uri:
violat, barbat, fetite, cet, inchisoare, pedeapsa


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-730.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-730-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Bărbatul care a violat două fetițe în vârstă de zece ani are de ispășit o pedeapsă de 13,2 ani de închisoare. Totul a ieşit la iveală când una dintre copile, care locuieşte cu familia într-un bloc din zona CET, le-a povestit părinţilor cum, aproape un an de zile, a fost...

Preluat de la EVZ