„Aceasta televiziune a fost furată de domnul Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru, prin falsificarea semnaturii mele, cu susținerea unora din sistem, prin mana doamnei Moncea. Punct, asta este povestea tristă dar foarte reală”, a declarat Elan Schwartzenberg în interviu acordat Sorinei Matei, scrie Flux24.

”Eu nu am tranzacționat nimic cu Elan Schwartzenberg niciodată… El a avut discuțiile cu parterul meu, Păcuraru. Dar atunci când a avut tranzacția cu Vântu eu l-am avertizat că acolo e o situație foarte cețoasa (…) A vrut să facă o tranzacție care nu a existat niciodată”, a replicat Cozmin Gușă.

”Am încercat să protejez acest trust de presă apelând la niște oameni în care aveam âncredere. Unul dintre ei a fost domnul Elan Schwartzenberg care s-a dovedit ân final a fi un escroc.(…) Deci domnul Elan nu a deținut niciodată Realitatea, grupul Realitatea. După eșecul cu domnul Elan am făcut același lucru cu un om care credeam că îmi datorează din punct de vedere moral enorm. Micul escroc Gușă. (…) Și acest escroc a avut în proprietate printr-un contract de trustee grupul Realitatea. Într-adevar, și-au trecut trustul de presă ca și o alta companie Petromservice, și-au trecut-o pe numele lor cu complicitatea unui judecator sindic, a unei doamne de la Registrul Comerțului, și cu sprijinul direct al SRI prin domnii Coldea”, a spus, la rândul său Sorin Ovidiu Vântu.

Tag-uri:
dna, dosar, realitatea, vintu, sov, cozmin gusa, elan schwartzenberg, sri


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-819.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-819-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
„Aceasta televiziune a fost furată de domnul Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru, prin falsificarea semnaturii mele, cu susținerea unora din sistem, prin mana doamnei Moncea. Punct, asta este povestea tristă dar foarte reală”, a declarat Elan Schwartzenberg în interviu acordat Sorinei Matei, scrie Flux24. ”Eu nu am tranzacționat nimic cu...

Preluat de la EVZ