Vedeta fusese internată la spitalul Elias din Capitală.

„Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, ştiind că a plecat, sau putem zâmbi, ştiind că a trăit cu adevărat!”, a scris fiica artistei.

Mesajul de ADIO al Anamariei Prodan, după moartea mamei ei. „Vocea ta va RĂSUNA mult mai tare…”

Ionela Prodan s-a luptat în ultimele luni din viață cu o boală foarte grea: cancerul pancreatic. Indrăgita interpretă s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani.

Potrivit unor surse din preajma artistei, Ionela Prodan mai trăia doar cu ajutorul aparatelor, aflându-se în comă hepatică de mai multe zile.

Ionela Prodan A MURIT! MĂRTURISIRILE INCREDIBILE pe care le-a făcut în ULTIMUL său interviu: „M-am întrebat ce am făcut bun în viaţă”

Elena Merișoreanu, o prietenă bune de-ale Ionelei Prodan, făcea dezvăluiri despre una dintre zilele în care a vizitat-o în spital. Cântăreața de muzică populară a spus cum a găsit-o în salon pe mama Anamariei Pronda, dar și ce au vorbit.

Reamintim că Ionela Prodan le-a avut alături de ea pe fiicele sale, Anca și Anamaria Prodan. Uneori, artista de muzică populară le primea în vizită și pe prietenele apropiate, iar una dintre ele este Elena Merișoreanu.

Cine MOȘTENEȘTE AVEREA Ionelei Prodan? În TESTAMENTUL artistei se vorbește de MILIOANE de euro

Tag-uri:
prodan, ionela prodan, a murit


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1173.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1173-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Vedeta fusese internată la spitalul Elias din Capitală. „Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, ştiind că a plecat, sau putem zâmbi, ştiind că a trăit cu adevărat!”, a scris fiica artistei. Mesajul de ADIO al Anamariei Prodan, după moartea mamei ei. „Vocea ta va RĂSUNA mult mai tare...” Ionela Prodan...

Preluat de la EVZ