Pentru Băsescu, pare evident că Dragnea este dispus să se comporte sub demnitatea sa, numai pentru a se apropia de șeful de stat american, Donald Trump.

„Uitaţi-vă şi la sclavul ăsta de Dragnea! S-a băgat cu cei mai mizerabili ca să se ducă să stea ca un chelner lângă masa lui Trump. E o reţetă hidoasă! Unii o practică, PSD în general”, a comentat Traian Băsescu, invitat într-o emisiunea la B1 TV.

Fostul președinte a discutat de această situație în manieră comparativă, aducând aminte de cum s-a comportat el, din poziția de înalt demnitar.

„Uitați, eu am fost ministru în cinci guverne, am fost președintele României zece ani.. Niciodată, niciodată nu am pus problema sau nu mi-a propus cineva <>. Deci ,la noi s-au dat contracte pentru o întâlnire..”, a comentat, acid, Băsescu.

Tag-uri:
Basescu, Dragnea, trump, lobby, intalnire trump, dragnea trump


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1176.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1176-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Pentru Băsescu, pare evident că Dragnea este dispus să se comporte sub demnitatea sa, numai pentru a se apropia de șeful de stat american, Donald Trump. „Uitaţi-vă şi la sclavul ăsta de Dragnea! S-a băgat cu cei mai mizerabili ca să se ducă să stea ca un chelner lângă masa...

Preluat de la EVZ