Drăgușanu și-a început emisiunea povestind despre o întâmplare prin care a trecut o prietenă din cauza unui coleg de muncă.

“Ne-am dus la o masa langa lac, cu mai multi prieteni si prietenii lor. Ce inseamna noi prieteni? Noi barfe. Era o tipa care se temea de ziua de luni, adica de astazi. ‘Imi este orare sa ma intorc la birou si sa dau cu ochii de colegul meu’- zicea tipa. Cica baiatul asta frumusel a venit in biroul ei si au glumit, am baut cafele si au iesit la o cina. Fata a vrut sa-l pupe, insa baiatul i-a spus ca a inteles gresit, ca vrea sa fie doar prieteni.

Fata ne intreba pe noi ce sa faca, ii parea rau ca a facut ea primul pas. Un prieten i-a spus: Ori il violezi, ori iti dai demisia”, a spus Bianca Dragusanu in emisiunea “Te vreau langa mine”.

Bianca Dragusanu și-a încurajat prietena sa faca exact ceea ce simt și să nu se lase influențată de ce ar putea spune unul sau altul.

Tag-uri:
dragusanu, intamplare, marturisiri, emisiune, prietena, relatie, coleg


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1144.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1144-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Drăgușanu și-a început emisiunea povestind despre o întâmplare prin care a trecut o prietenă din cauza unui coleg de muncă. 'Ne-am dus la o masa langa lac, cu mai multi prieteni si prietenii lor. Ce inseamna noi prieteni? Noi barfe. Era o tipa care se temea de ziua de luni,...

Preluat de la EVZ