Actorul John Cena și Nikki Bella au anunțat că s-au despărțit, însă păstrează, în continuare, o relație de prietenie, cu toate că deja s-a ajuns la divorț, scrie TheSun.

Actorul John Cena, în vârstă de 40 de ani și Nikki Bella, considerată una dintre cele mai sexy luptătoare de wrestling, plănuiau să se căsătorească în perioada următoare, însă totul a luat o turnură neașteptată.

„Deși această decizie a fost una dificilă, vom continua să ne iubim și să ne respectăm unul pe celălalt.

Vă cerem să ne respectați intimitatea în această perioadă din viețile noastre”, se arată în comunicatul de presă făcut public de aceștia de curând.

Actorul și luptătorul de wrestling a cerut-o în căsătorie pe Nikki Bella, în urmă cu un an de zile, iar acum s-au despărțit cu doar trei săptămâni înainte de a se căsători.

Tag-uri:
divort, bomba, cuplu, showbiz, john cena, nikki bella


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1121.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1121-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Actorul John Cena și Nikki Bella au anunțat că s-au despărțit, însă păstrează, în continuare, o relație de prietenie, cu toate că deja s-a ajuns la divorț, scrie TheSun. Actorul John Cena, în vârstă de 40 de ani și Nikki Bella, considerată una dintre cele mai sexy luptătoare de wrestling,...

Preluat de la EVZ