Din primele detalii, se pare că un șofer, care se afla singur în mașină, a trecut pe culoarea roșie a semaforului, lovind mașina în care se aflau Leonard Orban și soția sa. Toți cei implicați în accident au fost transportați la spital, iar martorii oculari transmit că nimeni nu a suferit răni grave.

În momentul accidentului, la volan s-ar fi aflat soția consilierului prezidențial, spun sursele de la fața locului.

În acest moment, Poliția Rutieră a demarat cercetările cu privire la circumstanțele în care s-a produs ciocnirea dintre cele două autovehicule.

În ianuarie 2007, Leonard Orban a devenit primul comisar român. Între ianuarie 2007 şi februarie 2010 a îndeplinit funcţia de membru al Comisiei Europene, responsabil pentru domeniul multilingvismului. În perioada 2010 – septembrie 2011, Leonard Orban a fost Consilier prezidenţial pentru Afaceri europene în cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

Între septembrie 2011 şi decembrie 2012, a fost ministrul Afacerilor europene, iar, din data de 14 ianuarie 2015, îndeplinește funcția de consilier prezidențial, conform Administrației de la Cotroceni.

Tag-uri:
Orban, leonard orban, ludovic orban, frate ludovic orban, accident, accident guvern, sofer, spital


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1162.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1162-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Din primele detalii, se pare că un șofer, care se afla singur în mașină, a trecut pe culoarea roșie a semaforului, lovind mașina în care se aflau Leonard Orban și soția sa. Toți cei implicați în accident au fost transportați la spital, iar martorii oculari transmit că nimeni...

Preluat de la EVZ