Duminică seară, gazda emisiunii “Sinteza Zilei” a avut o apariţie surprinzătoare, care l-a trădat că frecventează un salon unde îşi aranjează periodic părul.

El a apărut la pupitrul emisiunii proaspăt tuns şi vopsit, culoarea fiind foarte intensă.

“Da, este vopsit. Se vede asta foarte clar, ma ales privind perciunii, care sunt acum mult mai accentuaţi”, ne-a explicat stilistul Robert Leu pentru Click.

Mai mult, surse din anturajul lui Gâdea au povestit că omul de televiziune și-ar fi făcut în trecut și implant de păr.

De asemenea, presa tabloidă scrie că acesta vine în mare secret la un salon de lux de la Piața Romană și că, cel puţin, jumătate din spaţiul salonului se închide pentru a fi aranjat prezentatorul de la Sinteza Zilei. Gâdea stă la vopsit izolat şi păzit de restul lumii, mai spun sursele citate.

Tag-uri:
gadea, mihai, secret, vopsit, par, mircea, badea, salon, pazait, stilist


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1135.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1135-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Duminică seară, gazda emisiunii 'Sinteza Zilei' a avut o apariţie surprinzătoare, care l-a trădat că frecventează un salon unde îşi aranjează periodic părul. El a apărut la pupitrul emisiunii proaspăt tuns şi vopsit, culoarea fiind foarte intensă. 'Da, este vopsit. Se vede asta foarte clar, ma ales privind perciunii, care sunt...

Preluat de la EVZ