Spitalul Elias a anunțat că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil.

Artista era internată la spitalul Elias de o lună, ca urmare a “acutizării unor afecţiuni cronice”.

„Doamna Ionela Tănase (Prodan) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecţiuni cronice”, a anunțat unitatea medicală.

„Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea şi controlul funcţiilor vitale, cât şi asigurarea confortului fizic şi psihic adecvat situaţiei date”, mai precizează spitalul Elias.

Mesajul de ADIO al Anamariei Prodan, după moartea mamei ei. „Vocea ta va RĂSUNA mult mai tare…”

Ionela Prodan s-a luptat în ultimele luni din viață cu o boală foarte grea: cancerul pancreatic. Indrăgita interpretă s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani.

Potrivit unor surse din preajma artistei, Ionela Prodan mai trăia doar cu ajutorul aparatelor, aflându-se în comă hepatică de mai multe zile.

Tag-uri:
prodan, deces, spital, stop cardiorespirator, elias


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1174.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1174-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Spitalul Elias a anunțat că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Artista era internată la spitalul Elias de o lună, ca urmare a 'acutizării unor afecţiuni cronice'. „Doamna Ionela Tănase (Prodan) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă...

Preluat de la EVZ