După moartea mamei ei, Anamaria Prodan a făcut tristul anunț prin intermediul unui mesaj lung. Fiica îndrăgitei artiste a ales să își exprime gândurile bune în aceste momente grele, amintind tuturor de ce interpreta era atât de iubită.

„TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!

Când viața greu te va ncerca

Și n suflet teama ți va ploua

Prieten drag, tu nu uita …

Speranța moare ultima !

Nu te lasă încovoiat

De drumul greu, întortocheat

Ce soarta ți l așterne n fata

Nu i fa pe plac la șugubeață !

Ridica fruntea către cer

Doar DUMNEZEU nu i efemer

In rest toate sunt trecătoare

Pe a omului vieții cărare!

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!

Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”, a scris Anamaria Prodan pe Facebook.

Ionela Prodan a fost internată, în ultimele luni, la Spitalul „Elias” din Capitală, iar medicii, în ciuda tuturor eforturilor, nu au putut face nimic pentru a o salva.

Tag-uri:
Prodan, Ionela prodan, ionela prodan murit, ionela prodan a murit, anamaria prodan, boala, elias


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1172.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1172-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
După moartea mamei ei, Anamaria Prodan a făcut tristul anunț prin intermediul unui mesaj lung. Fiica îndrăgitei artiste a ales să își exprime gândurile bune în aceste momente grele, amintind tuturor de ce interpreta era atât de iubită. „TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU...

Preluat de la EVZ