Un preot a fost spulberat de o mașină, pe o trecere de pietoni din Târgu-Neamț. Accidentul a fost provocat de un tânăr de 22 de ani și a fost surprins de camerele de supraveghere. Preotul a ajuns în stare critică la spital.

Accidentul s-a produs duminică pe trecerea de pietoni din fața Spitalului Orășenesc “Sf. Dimitrie” Târgu Neamț. Potrivit martorilor, preotul traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni, în momentul în care a fost lovit de un autoturism care circula dinspre Cetatea Neamț spre centrul orașului, potrivit ziartarguneamt.ro.

Părintele a fost preluat în stare critică de o ambulanță și transferat la Iași.

Șoferul vinovat este un tânăr în vârstă de 22 de ani din Tîrgu Neamț. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/preot-spulberat-pe-o-trecere-de-pietoni-de-un-sofer-de-22-de-ani-imagini-socante-48107.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/preot-spulberat-pe-o-trecere-de-pietoni-de-un-sofer-de-22-de-ani-imagini-socante-48107-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv