Atacul cibernetic ar fi vizat agențiile guvernamentale, dar și afacerile și operatorii de infrastructură, potrivit News.ro.

În acest sens, autoritățile britanice și americane au anunțat într-o teleconferință de presă comună că va emite o alertă privind aceste atacuri.

Potrivit oficialilor, hackerii vizează atacul routerelor, care sunt o componentă importantă a conexiunii la internet. Este vorba despre o campanie de spionaj cibernetic care ar putea fi folosită în viitor pentru alte atacuri.

“S-ar putea pre-poziţiona pentru acţiuni în perioade tensionate”, a susținut director al Centrului Naţional pentru Securitate Cibernetică din Marea Britanie.

Acesta a avertizat că milioane de dispozitive au fost vizate în această campanie.

Tag-uri:
hackeri, atac, cibernetic, sua, routere


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1163.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1163-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Atacul cibernetic ar fi vizat agențiile guvernamentale, dar și afacerile și operatorii de infrastructură, potrivit News.ro. În acest sens, autoritățile britanice și americane au anunțat într-o teleconferință de presă comună că va emite o alertă privind aceste atacuri. Potrivit oficialilor, hackerii vizează atacul routerelor, care sunt o componentă importantă a conexiunii...

Preluat de la EVZ