Întrebat cât de des vorbește Ludovic Orban cu președintele Iohannis la telefon, șeful PNL a declarat: „De câte ori este necesar. De fiecare dată când sunt teme importante, în care atât eu sau domnia sa simţim nevoia să ne coordonăm poziţia. E un lucru cunoscut, fapt ce se vede şi din poziţiile publice, că ne consultăm pe teme importante şi că, de cele mai multe ori, poziţia noastră coincide”, a declarat preşedintele PNL.

De asemenea, fiind întrebat despre candidatul pe care PNL îl susține la alegerile prezidenţiale din 2019, în contextul în care Klaus Iohannis este „în cărți” ca viitor președinte al Consiliului European, șeful PNL a subliniat:

“Ca să clarificăm orice speculaţie pe tema relaţiei dintre PNL şi preşedintele Klaus Iohannis, acum trei săptămâni, am avut reuniunea Consiliului Naţional, la care am hotărât că vom susţine candidatura preşedintelui Iohannis pentru al doilea mandat, decizie care a fost luată practic în unanimitate. M-aş bucura foarte mult ca domnul Iohannis să ajungă preşedintele Consiliului European, dar, deocamdată, nu cred că are rost să facem speculaţii pe această temă. Din punctul nostru de vedere, Klaus Iohannis este candidatul nostru la funcţia de preşedinte din 2019. Susţinerea candidaturii domniei sale a fost făcută cu acordul său”, a declarat Ludovic Orban.

Tag-uri:
iohannis, orban, pnl, prezidentiale, alegeri, presedinte


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1148.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1148-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Întrebat cât de des vorbește Ludovic Orban cu președintele Iohannis la telefon, șeful PNL a declarat: „De câte ori este necesar. De fiecare dată când sunt teme importante, în care atât eu sau domnia sa simţim nevoia să ne coordonăm poziţia. E un lucru cunoscut, fapt ce se vede...

Preluat de la EVZ