Se pare că Mellon era dependent de droguri şi medicamente de mai multă vreme, şi se lupta cu această dependenţă în centrele de dezintoxicare şi reabilitare, scrie Daily Mail.

Acesta a fost căsătorit cu Tamara Mellon, CEO-ul gigantului de modă Jimmy Choo, cu care are o fetiţă pe nume Minty. A doua soţie a miliardarului a fost creatorul de modă Nicole Hanley, cu care are doi copii, Force şi Olympia.

Matthew Mellon a fost preşedintele Comitetului de finanţe al Partidului Republican din New York. Miliardarul a lucrat în domenii precum modă, telecomunicaţii şi finanţe, în ultima perioadă investind în criptomonede.

Tag-uri:
mellon, Matthew Mellon, deces, sua, wall street, clinica de dezintoxicare


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1238.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1238-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Se pare că Mellon era dependent de droguri şi medicamente de mai multă vreme, şi se lupta cu această dependenţă în centrele de dezintoxicare şi reabilitare, scrie Daily Mail. Acesta a fost căsătorit cu Tamara Mellon, CEO-ul gigantului de modă Jimmy Choo, cu care are o fetiţă pe nume...

Preluat de la EVZ