O flotă cu avioane de atac RAF Tornado, acestea fiind principalele avioane britanice de ofensivă, au fost fotografiate în timp ce desfășurau exerciții de antrenament militar asupra Marii Britanii.

Imaginile dramatice arată cum avionul de luptă cu două motoare desfășoară operațiuni de salvare peste Marea Nordului, după decolarea de la RAF Marham, o bază aeriană militară în Norfolk, estul Angliei.

Avioanele RAF au fost verificate de ingineri pe pistă, în timp ce prim-ministrul Theresa May era luată la rost de către deputații care îi condamnau decizia de a lansa o ofensivă militară în Siria.

O altă flotă similară cu cea a avioanelor RAF Tornado a fost trimisă pentru a lansa mai multe atacuri cu ținte precise, mai exact atacuri asupra depozitelor în cares-ar confecționa arme nucleare în Siria, scrie TheSUN.

Tag-uri:
atac, avioane, marea britanie, arme nucleare, theresa may, siria


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1226.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1226-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
O flotă cu avioane de atac RAF Tornado, acestea fiind principalele avioane britanice de ofensivă, au fost fotografiate în timp ce desfășurau exerciții de antrenament militar asupra Marii Britanii. Imaginile dramatice arată cum avionul de luptă cu două motoare desfășoară operațiuni de salvare peste Marea Nordului, după decolarea de la...

Preluat de la EVZ