Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, s-a spânzurat. El a fost găsit în casa lui din Nehoiu (Buzău) de către soția sa, care a anunțat autoritățile de tragedia întâmplată în noaptea de sâmbătă spre duminică. Bărbatul avea doi copii și a lucrat ca jandarm, scrie DCNews.

Se pare că fratele lui Bogdan Despescu trecea prin momente grele și suferea de depresie. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea.

Deși Florin Despescu a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, informația a apărut în presă abia luni seară. Decesul său este învăluit în mister, mai ales că a murit într-o comunitate mică, în localitea Lunca Priporului, dar tragedia s-a aflat după două zile.

Bărbatul în cauză avea 47 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

Tag-uri:
spanzurat, doliu, chestor, sef politie, despescu, florin despescu


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1192.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1192-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, s-a spânzurat. El a fost găsit în casa lui din Nehoiu (Buzău) de către soția sa, care a anunțat autoritățile de tragedia întâmplată în noaptea de sâmbătă spre duminică. Bărbatul avea doi copii și a lucrat ca jandarm, scrie DCNews. Se pare că...

Preluat de la EVZ