O relație ce trebuia să aducă fericire în viețile a doi tineri s-a transformat într-un calvar pentru bărbat. Absolventă de arte plastice, Jordan Worth a devenit răul supreme din viața iubitului ei. Cei doi au început să aibă o relație de când aveau 16 ani și locuiau împreună în Stewartby, Bedfordshire.

Cazul de tortură a ajuns în fața judecătorilor de la tribunalul Luton. Magistrații au aflat că fata își izolase iubitul de prietenii lui și îi controla acestuia de la hainele pe care le purta, până la contul de Facebook.

Singurul scop al fetei părea să fie distrugerea omului cu care avea o relație, a fost concluzia instanței potrivit thesun.co.uk.

Iubitoare și atentă la începutul relației, Jordan a devenit violentă față de bărbatul care suferea de hidrocefalie cauzată de acumularea de lichid în interiorul craniului. Fata a refuzat să-și ajute iubitul să ajungă la spital pentru a-și primi tratamentul.

Vulnerabil, tânărul nu se putea apăra, iar ea îl lovea cu tot ce îi pica în mână, i-a turnat apă clocotită pe mâini și l-a lăsat să-și bandajeze rănile cu folie de plastic.

Bărbatul care nu a avut voie să doarmă în același pat cu Jordan timp de nouă luni, a fost văzut de vecini cu semne de violență pe corp.

În luna iunie a anului trecut, vecinii alertați de zgomotele din locuința cuplului, au chemat poliția. A fost nevoie de intervenția unei ambulanțe pentru că bărbatul avea leziuni ale mâinii, arsuri la brațe și picioare.

Procurorul a declarat că tânărul a suferit arsuri de gradul doi și trei, iar acestea vor lăsa cicatrici permanente, adăugând: “Cinci la sută din suprafața totală a corpului a fost ars. ”

La câteva zile după descoperirea rănilor bărbatului, Worth a fost arestată. Ea a pledat vinovat la acuzațiile care i s-au adus și a fost condamnată la șapte ani și jumătate de închisoare, primind totodată un ordin de restricție care o va împiedica pentru o perioadă nedeterminată să se aproprie sau să ia legătură cu fostul iubit.

Tag-uri:
tanara, judecatori, luton, jordan


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1209.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1209-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
O relație ce trebuia să aducă fericire în viețile a doi tineri s-a transformat într-un calvar pentru bărbat. Absolventă de arte plastice, Jordan Worth a devenit răul supreme din viața iubitului ei. Cei doi au început să aibă o relație de când aveau 16 ani și locuiau împreună în...

Preluat de la EVZ