La intrarea în stațiune te lovești de aspectul dezolant al Complexului Perla, năpădit de gunoaie, resturi de materiale de construcție, în imediata apropierea fostului Teatru de vară unde pe vremuri se organiza Festivalul de la Mamaia.

Hotelurile rânduite de-a lungul falezei au pereții coșcoviți, sunt înconjurate de nisipul adus de furtuna din luna martie. Câțiva muncitori dau cu bidineaua pe pereți pentru a acoperi mucegaiul.

Plaja e plină de șandramele care pe timpul iernii ar fi trebuit ridicate, fiind construcții provizorii. Sunt cluburile și terasele vechi pe care autoritățile nu le văd.

Hoteluri și apartamente de vânzare

Gunoaiele de pe plajă, amestecate cu mormane de nisip, nu au fost încă ridicate. Restaurantele din zona Cazinoului, pe plajă, stau să cadă. E puțin probabil ca cineva să mai aibă timp să acopere găurile din tavan și să amenajeze uriașele scări. Imaginea e dezolantă și în nordul stațiunii, în zona cluburilor de fițe. Gunoaiele tronează în spatele teraselor. Se construiește un nou club de fițe, Nuba, iar Le Ga Ga își reia numele de Bamboo. În jurul lor, pe distanțe uriașe, se ridică blocuri noi. Și hoteluri. Deși nu este încă terminat, un hotel de patru stele oferă, pentru minivacanța de 1 Mai, o cameră cu 1.500 de lei.

Stâlpii de iluminat, vopsiți în bleu

Autoritățile locale dau asigurări că până pe 27 aprilie, când vor veni primii turiști, stațiunea va fi pregătită. Așa spun în fiecare an. La întâlnirea din ultimul weekend, primarul Decebal Fă- gădău și hotelierii au stabilit că, până la sfârșitul lunii, faleza și spațiile din fața hotelurilor vor fi curățate. În zilele următoare vor fi reparate coșurile de gunoi, vor fi înlocuite băncile rupte de pe aleea de promenadă.

Cel mai dezbătut subiect a fost în ce culoare să fie vopsiți stâlpii de iluminat public. S-a convenit, în final, să fie bleu. S-au certat pe subiectul parcărilor din stațiune, dar a fost amânat pe mai târziu. Pe 25 aprilie, însoțit de zeci de polițiști locali, va lua la pas stațiunea pentru un ultim control.

Tag-uri:
mamaia, hoteluri, scumpe, mamaia hoteluri, constanta hoteluri, cazare mamaia, apartamente vanzare mamaia


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/mamaia-promenada-nisip-evz.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/mamaia-promenada-nisip-evz-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
La intrarea în stațiune te lovești de aspectul dezolant al Complexului Perla, năpădit de gunoaie, resturi de materiale de construcție, în imediata apropierea fostului Teatru de vară unde pe vremuri se organiza Festivalul de la Mamaia. Hotelurile rânduite de-a lungul falezei au pereții coșcoviți, sunt înconjurate de nisipul adus de...

Preluat de la EVZ