Ionuț Lupescu are un aliat puternic înaintea alegerilor pentru președinția Federației Române de Fotbal, ce vor avea loc, mâine, la „Casa Fotbalului”.

Liviu Dragnea, președintele PSD, a anunțat într-un interviu acordat pentru „Gazeta Sporturilor” că-l susține pe fostul internațional român. „Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuț Lupescu! (…) Mi-a prezentat elemente din programul lui și i-am spus că dacă va fi ales președinte al federației, atunci va avea toată susținerea mea”, a afirmat președintele Camerei Deputaților.

Se folosește Burleanu de semnătura lui Dragnea?

Ieri, liderul PSD a dat de înțeles că echipa lui Răzvan Burleanu ar folosi o hârtie cu semnătura sa, pentru a câștiga voturi. „Eu am auzit niște informații care susțin că se folosește o hârtie în care ar fi semnătura mea pentru susținerea domnului Burleanu. Dacă este adevărat, asta e ceva incalificabil. N-am semnat și n-aveam de gând să semnez așa ceva”. Dragnea a vorbit despre „Generația de Aur”, al că- rei component a fost și Ionuț Lupescu. „La Federația Română de Fotbal trebuie să fie alegeri libere și toți cei care votează trebuie să se gândească și la noi, microbiștii, nu numai la ei. Să avem mă- car performanța pe care a avut-o Generația de Aur”. Apoi, șeful PSD a trimis o săgeată către Burleanu.

„Știți cum e cu implicarea politicului? Poate după aceste alegeri discutăm implicarea unor instituții în vechile alegeri de la federație”, a conchis Dragnea. La ultimele două alegeri pentru președinția Ligii Profesioniste de Fotbal, Dragnea l-a susținut pe Gino Iorgulescu, cel care s-a impus de fiecare dată.

Tag-uri:
lupescu, dragnea, frf


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/19lupescuadi18325.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/19lupescuadi18325-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Ionuț Lupescu are un aliat puternic înaintea alegerilor pentru președinția Federației Române de Fotbal, ce vor avea loc, mâine, la „Casa Fotbalului”. Liviu Dragnea, președintele PSD, a anunțat într-un interviu acordat pentru „Gazeta Sporturilor” că-l susține pe fostul internațional român. „Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuț Lupescu!...

Preluat de la EVZ