Mai exact, surse guvernamentale au declarat, pentru „Evenimentul zilei”, că în preajma ședinței Guvernului care a avut loc joi, Viorica Dăncilă le-ar fi spus miniștrilor verificarea și analizarea tuturor înțelegerilor de acest gen parafate, de-a lungul timpului, cu serviciile secrete, nu numai cu SRI. Drept urmare, miniștrii s-au conformat, iar acum sunt luate la „puricat” documentele.

„Din prima clipă poziţia mea a fost pentru desecretizare, consider că trebuie să pornim de la un moment zero, din care să înlăturăm toate aceste lucruri legate de protocoale de lucru care nu sunt normale într-o democraţie. Vorbesc cu miniştrii din cabinetul meu mâine, să verifice acolo unde sunt protocoale şi acolo unde sunt, ele să fie desecretizate”, a declarat, miercurea trecută, Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Premierul a adăugat că a solicitat Secretariatului General al Guvernului să desecretizeze toate hotărârile privind imobilele acordate tuturor instituţiilor. „Am făcut acest lucru la solicitarea presei şi consider că este un act de normalitate. (…) Există astfel de hotă- râri şi cred că dacă aceste hotărâri sunt justificate, atunci ele nu trebuie făcute publice, dar în rest cred că acest lucru trebuie făcut public şi să dăm dovadă de foarte multă transparenţă”, a precizat premierul.

Tag-uri:
desecretizarea, protocoalelor


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1181.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1181-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Mai exact, surse guvernamentale au declarat, pentru „Evenimentul zilei”, că în preajma ședinței Guvernului care a avut loc joi, Viorica Dăncilă le-ar fi spus miniștrilor verificarea și analizarea tuturor înțelegerilor de acest gen parafate, de-a lungul timpului, cu serviciile secrete, nu numai cu SRI. Drept urmare, miniștrii s-au conformat,...

Preluat de la EVZ