Halep a părut extrem de deranjată de această întrebare şi a răspuns, vizibil iritată.

„Presa din România inventează foarte multe poveşti. Și despre viața mea personală, şi despre acest lucru. Domnii au spectacol, eu n-am invitat special pe nimeni, dar sunt bineveniţi la orice meci de-al meu, aşa după cum bine ştiu”, a explicat Halep, apoi a încheiat abrupt interviul.

Înainte, Simona Halep a vorbit despre meciurile de sâmbătă și duminică de la Fed Cup și a declarat că speră să fie în formă și să ajute România să câștige în fața Elveției.

„Sper să fie bună revenirea mea, să-mi câştig meciurile şi să câştigăm partida. E un meci cu emoţii, dar o să fie frumos. Suntem o ţară cu jucătoare foarte puternice, cu echipă foarte bună. Toate jucăm la nivel înalt şi sper să câştigăm partida. Da, putem câștiga, însă nu e uşor şi de fiecare dată spunem că nu se ştie niciodată în tenis, aşa că vom vedea. Dar obiectivul nostru e să mergem spre finală”, a declarat Halep.

Tag-uri:
halep, intrebare, jurnalisti, simona halep, fed cup


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1203.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1203-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSport
Halep a părut extrem de deranjată de această întrebare şi a răspuns, vizibil iritată. „Presa din România inventează foarte multe poveşti. Și despre viața mea personală, şi despre acest lucru. Domnii au spectacol, eu n-am invitat special pe nimeni, dar sunt bineveniţi la orice meci de-al meu, aşa după cum...

Preluat de la EVZ