Un bărbat a murit, azi, după ce a fost prins sub un zid prăbușit, în timp ce lucra la consolidarea unei clădiri, în comuna Păușești Măglași din județul Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat că molozul căzut pe victimă a fost îndepărtat manual și cu un excavator.

11 pompieri au intervenit, însă a fost prea târziu pentru bărbat.

”Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani executa lucrări de subzidire. S-a lucrat pentru îndepărtarea molozului manual și cu un excavator. Din păcate a fost declarat decesul, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața”, a declarat Popescu.

O anchetă a fost deschisă de polițiști, în urma morții bărbatului, care trebuie să stabilească cum s-au desfășurat lucrurile. Polițiștii încearcă acum să stabilească identitatea bărbatului.

Totodată, și Inspectoratul Teritorial de Muncă va face verificări, bărbatul lucrând la casa unei persoane din localitatea Păușești Măglași.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/un-barbat-a-murit-strivit-de-un-zid-in-timp-ce-consolida-o-cladire-48133.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/un-barbat-a-murit-strivit-de-un-zid-in-timp-ce-consolida-o-cladire-48133-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv