Marți, vremea se va menține deosebit de caldă în toate regiunile țării, însă instabilitatea atmosferica se va accentuă ușor pe arii relativ extinse în zonele intracarpatice și local în sud, zone unde vor cădea unele averse slabe de ploaie însoțite răzleț de descărcări electrice și izolat și de grindină de mici dimensiuni.

Vântul va suflă moderat în estul țării și mai mult slab în rest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 21 și 26 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 16-21 de grade în Oltenia și Muntenia, 13-18 grade în Dobrogea (din nou cu cele mai scăzute valori așteptate pe litoral) și 21-25 de grade în Moldova, scrie Antena3.

În Capitală Vremea va fi caldă. Cerul va fi temporar noros, dar condiţiile de ploaie slabă, trecătoare, vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi 21…22 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 8 grade.

Tag-uri:
vremea, romania, anm, experti, ploi, grindina, fulgere


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1186.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1186-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialVremea
Marți, vremea se va menține deosebit de caldă în toate regiunile țării, însă instabilitatea atmosferica se va accentuă ușor pe arii relativ extinse în zonele intracarpatice și local în sud, zone unde vor cădea unele averse slabe de ploaie însoțite răzleț de descărcări electrice și izolat și de grindină...

Preluat de la EVZ