Bombardamentele efectuate în Siria au fost un succes, nu au existat victime civile și nu sunt indicii că regimul Bashar al-Assad ar pregăti noi atacuri chimice, a declarat joi seară Dana White, purtătorul de cuvânt al Pentagonului.

Faptul că nu au existat victime civile reprezintă o dovadă că armamentul american este foarte precis, a declarat Dana W. White, citată de agenția Associated Press.

Reprezentantul Pentagonului a contestat anunțul Rusiei că unele rachete lansate de Statele Unite, Marea Britanie și Franța ar fi fost doborâte.

Generalul american Kenneth McKenzie a declarat că este încrezător, dar nu sută la sigur, că în bazele militare atacate erau substanțe chimice de uz militar, probabil clor și gaz sarin.

Dana White a subliniat că nu există indicii că regimul Bashar al-Assad ar pregăti noi atacuri chimice.

Bombardamentele lansate de SUA, Marea Britanie și Franța au fost efectuate după un atac chimic atribuit Administrației Bashar al-Assad. Rusia susține că atacul chimic produs la periferia Damascului a fost comis de organizația umanitară insurgentă Căștile Albe, fiind o înscenare menită să fie pretext pentru operațiuni militare.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/pentagon-bombardamentele-efectuate-in-siria-au-fost-un-succes-nu-au-existat-victime-civile-48194.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/pentagon-bombardamentele-efectuate-in-siria-au-fost-un-succes-nu-au-existat-victime-civile-48194-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv