UPDATE1:

Din primele informații rezultă faptul că accidentul ar fi avut loc în apropiere de localitatea Ciolpani, pe DN1, conform Huff.ro.

Este vorba de o cioncire între trei autoturisme. Totul ar fi pornit de la încercarea unei mașini care mergea spre Ploiești de a schimba direcția de mers. în acel moment, autovehiculul a intrat într-o mașină care mergea pe sens opus, iar aceasta din urmă a lovit un al treilea autoturism.

Pe lângă cele patru ambulanțe SMURD, la fața locului au ajuns și două autospeciale de stingere și două echipaje de descarcerare.


Știrea inițială

Un accident rutier a făcut ca șapte persoane să se afle în stare gravă, fiind prinși între rămășițele celor trei autoturisme care s-au ciocnit.

Este vorba de cinci adulți și doi copii.

Patru ambulanțe se îndreaptă spre locul accidentului.

Știre în curs de actualizare

Tag-uri:
accident, accident bucuresti, accident grav, accident rutier, victime, copii victime


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1540.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1540-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
UPDATE1: Din primele informații rezultă faptul că accidentul ar fi avut loc în apropiere de localitatea Ciolpani, pe DN1, conform Huff.ro. Este vorba de o cioncire între trei autoturisme. Totul ar fi pornit de la încercarea unei mașini care mergea spre Ploiești de a schimba direcția de mers. în acel...

Preluat de la EVZ