Curtea a acceptat cererea băiatului şi i-a dat undă verde, iar tânărul poate acum să se supună operaţiei chirurgicale. ”Sunt foarte fericită, ce altceva mai pot adăuga? Este o ştire foarte frumoasă”, a comentat el pentru agenţia de presă ANSA, citată de Il Giornale.

Cathy La Torre, avocată şi activistă Lgbt, care a însoţit familia, a vorbit despre ”un rezultat istoric fiindcă judecătorul a afirmat că subiectul minor este suficient de copt şi interesat, putând fi capabil să aleagă”

”Au mai fost două precedente – a adăugat – dar niciun Tribunal n-a fost atât de clar şi avangardist în a exprima conceptul de autodetrminare al minorului”.

Tag-uri:
băiat, operaţie, femeie, judecător, Tempio Pausiana, Italia


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1500.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1500-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Curtea a acceptat cererea băiatului şi i-a dat undă verde, iar tânărul poate acum să se supună operaţiei chirurgicale. ''Sunt foarte fericită, ce altceva mai pot adăuga? Este o ştire foarte frumoasă'', a comentat el pentru agenţia de presă ANSA, citată de Il Giornale. Cathy La Torre, avocată şi activistă...

Preluat de la EVZ