Tăriceanu a relatat, joi seara, că în partidul pe care îl conduce, ALDE, există ofițeri acoperiți.

Ludovic Orban s-a declarat uimit de declarația lui Tăriceanu și a dat de înțeles că însuși șeful ALDE ar face parte dintre aceștia.

„L-am văzut pe domnul Tăriceanu şi nu mi-a venit să cred. Marele cruciat în lupta contra statului paralel, marele cruciat al luptei contra protocoalelor, am văzut cu stupoare că, întrebat fiind dacă are acoperiţi în partidul pe care îl conduce, a spus că da. Şi am şi eu aşa, câteva întrebări pentru domnul Tăriceanu. De unde ştiţi că aveţi acoperiţi în partid? Dacă ştiţi că aveţi acoperiţi în partid, de ce nu i-aţi dat afară? Îi ţineţi cumva în partid pentru că sunteţi şi dvs. sau colegii dvs. parte a aşa – zisului stat paralel, pe care îl tot blamaţi şi îl acuzaţi în declaraţii publice? (…) Faptul că ştie că are acoperiţi, pe mine mă îngrijorează şi îmi pune mari semne de întrebare în privinţa lui Tăriceanu”, a declarat Orban, în cadrul unei conferinţe de presă.

Întrebat dacă în PNL există ofiţeri acoperiţi, Orban a spus: „Nu pot să răspund la această întrebare. Nu am de unde să ştiu acest lucru şi nu cred că este normal ca într-un partid politic să existe oameni care să fie acoperiţi”.

Tag-uri:
tariceanu, orban, acoperiti, politica, alde, statul paralel


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1541.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1541-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Tăriceanu a relatat, joi seara, că în partidul pe care îl conduce, ALDE, există ofițeri acoperiți. Ludovic Orban s-a declarat uimit de declarația lui Tăriceanu și a dat de înțeles că însuși șeful ALDE ar face parte dintre aceștia. „L-am văzut pe domnul Tăriceanu şi nu mi-a venit să cred. Marele...

Preluat de la EVZ