Potrivit Protecţiei Animalelor din Raleigh, motanul Toby fusese adoptat de o altă familie, dar a fugit pentru a se întorce acasă. Când l-au văzut, însă, oamenii au luat animalul şi l-au dus direct la veterinar, cerând să fie eutanasiat, scrie Mnn.com.

Având în vedere că nu suferea de nici o boală, ci doar o simplă răceală, Toby a fost luat de la stăpână şi mutat într-un adăpost, fiind oferit spre adopţie. Astfel, el a scăpat cu viață.

Povestea motanului a devenit rapid virală, fiind folosită de cei de la Protecţia Animalelor pentru a lansa o campanie de strângere de fonduri.

Tag-uri:
toby, motan, familie, carolina de nord, gest, eutanastie


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1495.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1495-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Potrivit Protecţiei Animalelor din Raleigh, motanul Toby fusese adoptat de o altă familie, dar a fugit pentru a se întorce acasă. Când l-au văzut, însă, oamenii au luat animalul şi l-au dus direct la veterinar, cerând să fie eutanasiat, scrie Mnn.com. Având în vedere că nu suferea de nici...

Preluat de la EVZ