Katarina povestește că în primele trei zile nu a putut să accepte că Andrei Gheorghe a murit. „El era foarte dulce şi un om foarte cumsecade. Mi-a făcut copilăria un lucru magic. Îmi amintesc că mă trezea la 3 dimineaţa cu fraţii mei şi mergeam să dăm drifturi în parcări la mall.

Au fost câteva momente în care când s-a supărat pe mine, eu mai aveam puţin şi fugeam din casă. Doar felul în care se uita la tine, te speria. Când am reuşit să îl privesc în ochi, am ştiut că atunci nu mă va mai intimida nimeni“, a spus Katarina pentru Spynews.

Tânăra a dezvăluit și ce făcea atunci când a primit teribila veste. „Eram într-o tabără de muzică. Am fost foarte distrusă. Am căzut pe jos, a fost chiar foarte urât şi un şoc oribil. Nu am putut să accept faptul acela. După 3 zile am acceptat şi eu faptul că a murit”, a mai spus Katarina.

Tag-uri:
Katarina, fiica, andrei gheorghe, marturia, moarte, andrei gheorghe a murit


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1506.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1506-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Katarina povestește că în primele trei zile nu a putut să accepte că Andrei Gheorghe a murit. „El era foarte dulce şi un om foarte cumsecade. Mi-a făcut copilăria un lucru magic. Îmi amintesc că mă trezea la 3 dimineaţa cu fraţii mei şi mergeam să dăm drifturi...

Preluat de la EVZ