O garsonieră de pe aleea Tineretului din Reșița a fost mistuită de flăcări, noaptea trecută. Din primele informații, se pare că focul a fost aprins intenționat de către proprietarul garsonierei. Acesta este un bărbat în vârstă de 54 de ani care suferă de afecțiuni psihice. Aproape toate bunurile din locuință au ars. Totuși, au fost salvate bunuri în valoare de aproximativ 100.000 de lei, potrivit plutonierului major Magdalena Tocmelea, purtător de cuvânt al ISU Semenic.

”Detașamentul de Pompieri Reșița a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă”, au transmis reprezentanții ISU Semenic.

Piromanul a fost găsit de pompieri în stare semiconștientă, intoxicat cu monoxid de carbon. Incendiul a izbucnit la etajul șase al clădirii. Imediat au fost evacuate 30 de persoane de la toate etajele blocului. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru distrugere prin incendiere. (Sursa foto: radioresita.ro)

Tag-uri:
zeci, evacuati, persoane, resiteni, resita, incendiu, piroman


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1499.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1499-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
O garsonieră de pe aleea Tineretului din Reșița a fost mistuită de flăcări, noaptea trecută. Din primele informații, se pare că focul a fost aprins intenționat de către proprietarul garsonierei. Acesta este un bărbat în vârstă de 54 de ani care suferă de afecțiuni psihice. Aproape toate bunurile din...

Preluat de la EVZ