Travis Reinking, tânărul de 29 de ani care ajunsese principalul suspect în cazul atacului de la un restaurant Waffle House din Nashville, a fost reținut, în urma unei acțiuni de căutare care a implicat o mobilizare generală a forțelor de ordine, conform Washington Post.

Cu doar o oră înainte de capturarea lui Reinking, polițiștii din SUA afirmaseră că nu au niciun fel de informații despre unde se află, la momentul respectiv, nefiind nici măcar siguri dacă a mai rămas în zonă.

Forțele de ordine au spus doar că acesta a fost reținut într-o zonă împădurită, la aproximativ doi kilometri de restaurantul respectiv, dar nu au făcut mai multe precizări. În pozele publicate de poliție, suspectul are mâinile legate la spate și tricoul vizibil rupt.

Reinking era „vizibil instabil”, avertizau reprezentanții forțelor de ordine, care aminteau că acesta fusese arestat în afara Casei Albe, anul trecut, și că bărbatul are impresia că faimoasa cântăreață Taylor Swift îl urmărea și hărțuia de ani buni.

Agresorul de 29 de ani, care purta doar un hanorac, a deschis focul în local cu o armă semi-automatăAtacatorul a fost dezarmat de unul dintre clienţii restaurantului. A lăsat în urma sa, când a fugit, nu doar arma, ci şi singura haină pe care o purta. Însă, poliţiştii spun că ar mai avea un pistol, care se poate să fie încă asupra lui.

Tag-uri:
SUA, reinking, waffle house, nashville, travis reinking, tennessee


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1745.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1745-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Travis Reinking, tânărul de 29 de ani care ajunsese principalul suspect în cazul atacului de la un restaurant Waffle House din Nashville, a fost reținut, în urma unei acțiuni de căutare care a implicat o mobilizare generală a forțelor de ordine, conform Washington Post. Cu doar o oră înainte de...

Preluat de la EVZ