Un chirurg din Mureș a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită, după ce și-a recunoscut vinovăția. Medicul reclamat că a cerut bani unei persoane înainte de a-i opera fiica nu poate lucra timp de doi ani și va presta muncă în folosul comunității două luni.

Potrivit DGA, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș a înaintat acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat cu un medic chirurg din cadrul unei unități medicale din Târgu Mureș, prin care a dispus condamnarea acestuia la pedeapsa de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită și confiscarea specială de la inculpat a sumei de 4.000 de lei, primită cu titlu de mită.

Prin același acord s-a dispus și pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi, cu referire la exercitarea funcției de medic, pe o perioadă de 2 ani și prestarea de muncă neremunerată în folosul comunității, timp de 60 de zile,

Medicul a fost reclamat anul trecut, după ce a cerut și primit 4.000 lei pentru o intervenție chirurgicală făcută fiicei reclamantului.

În urma cercetărilor efectuate, medicul a recunoscut faptele săvârșite, solicitând încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției.

Dosarul de urmărire penală, împreună cu acordul de recunoaștere a vinovăției a fost înaintat Tribunalului Mureș.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/chirurg-condamnat-la-inchisoare-cu-suspendare-dupa-ce-a-recunoscut-ca-a-luat-mita-48285.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/chirurg-condamnat-la-inchisoare-cu-suspendare-dupa-ce-a-recunoscut-ca-a-luat-mita-48285-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv