Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu o săptămână, însă subiectul averii nu s-a deschis până în acest moment. Dacă decesul lui Dolănescu a născut un mare scandal între frați, acest scenariu nu pare posibil și în familia foste soliste. Și asta în ciuda faptului că Anamaria Reghecampf a primit toată averea.

Potrivit unor surse, se pare că Anca i-a cedat totul Anamariei Prodan, deoarece este sora mai mare și știe cel mai bine cum s-o managerieze.

„Anca, sora Anei, a plecat spre America azi de dimineață. În toate aceste zile, cele două surori au umblat pe la notariate, iar Anca i-a cedat Anamariei toată averea lăsată moștenire de Ionela Prodan. A spus că e sora mai mare și că ea știe cel mai bine ce trebuie să facă. La ei în familie nu se pune problema de certuri, scandaluri, neînțelegeri.

Nu a fost niciodată vorba despre așa ceva, scandaluri între frați pe avere sau pe alte subiecte. Ana umblă, acum pe la toate primăriile de sector, ca să rezvolve cu actele. Ionela Prodan a lăsat moștenire mai multe case, terenuri, locuri de veci, bani din drepturile de autor. E vorba despre câteva milioane de euro.”, a declarat o sursă din anturajul Anamariei Prodan Reghecampf pentru revista VIVA!

Aceeași persoană susține că este foarte pisibil ca impresara să se mute definitiv în America și o să revină în România doar ocazional. ”Acum, Ana nu e hotărâtă ce să facă, mai cu seamă că cea mai mare parte a vieții ei se desfășoară în America. Fetele ei studiază acolo, băiatul cel mic joacă fotbal, deci viitorul lui va fi în străinătate, baiatul lui Reghe locuiește în Germania.

Tag-uri:
prodan, ionela, testament, avere, avere prodan


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1726.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/04/button-share-1726-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu o săptămână, însă subiectul averii nu s-a deschis până în acest moment. Dacă decesul lui Dolănescu a născut un mare scandal între frați, acest scenariu nu pare posibil și în familia foste soliste. Și asta în ciuda faptului că Anamaria...

Preluat de la EVZ